Actie Week van de RI&E 2019

Maak een stofbeheersingsplan en ontvang gratis een zak stuifarme strooibloem én maak kans op een bedrijfsuitje t.w.v. €500!

 

    • Iedere bakkerij die een stofbeheersingsplan invult of updatet en drie punten instuurt die worden genomen om blootstelling te voorkomen, ontvangt gratis een zak stuifarme strooibloem.
    • Onder de inzenders wordt 1x een bedrijfsuitje ter waarde van €500 verloot!

Week van de RI&E 2019

 

Van 17-21 juni vindt de 5e Week van de RI&E plaats, deze keer met als thema Beroepsziekten te lijf met de RI&E. Bakkersastma en bakkerseczeem zijn twee beroepsziekten in de bakkerijsector. Deze ernstige allergische reacties ontstaan door langdurige blootstelling aan meelstof. In iedere bakkerij vormt dit een risico. Daarom moet blootstelling aan meelstof zoveel mogelijk worden beperkt.

 

Stofbeheersingsplan

Om de risico’s op blootstelling aan meelstof in kaart te brengen en maatregelen te nemen, is er een speciaal stofbeheersingsplan voor bakkerijen. Hierin zijn alle punten opgenomen om op een gestructureerde manier de maatregelen na te lopen. Download hier het stofbeheersingsplan voor bakkerijen.

 

Doe mee!

Maak het stofbeheersingsplan en laat ons weten welke 3 maatregelen jullie nemen om blootstelling aan meelstof aan te pakken. Alle deelnemers ontvangen een zak stuifarme strooibloem. Onder de deelnemende bakkerijen wordt daarnaast een bedrijfsuitje ter waarde van €500 verloot!

Klik hier om deel te nemen
(je kunt tot uiterlijk 1 week na de Week van de RI&E (t/m 28 juni) je deelname insturen)

Voorwaarden voor deelname:

  • Alleen bakkerijen kunnen mee doen. Per bakkerij of vestiging kan één aanmelding worden ingestuurd.
  • Het bedrijfsuitje ter waarde van €500 kan naar eigen keuze worden ingevuld, of als aanvulling op een groter uitje worden gebruikt.
  • Na afloop van de actie kunnen wij contact met u opnemen over de maatregelen voor stoffenbeheersing in uw bakkerij.
  • De uitkomsten van deze actie, incl de uitreiking, worden voor publicitaire doeleinden gebruikt in het kader van de activiteiten van Bureau Veilig en Gezond. 
Close