Actie Week van de RI&E 2019


Het Arcener Bakhuys wint actie Week van de RI&E! Lees hier het nieuwsbericht.

We danken alle deelnemers voor hun inzendingen. Alle deelnemers ontvingen een zak stuifarme strooibloem. Ook aan de slag met stofbeheersing? Kijk dan op www.blijmetstofvrij.nl/stofbeheersingsplannen

 

Maak een stofbeheersingsplan en ontvang gratis een zak stuifarme strooibloem én maak kans op een bedrijfsuitje t.w.v. €500!

 

    • Iedere bakkerij die een stofbeheersingsplan invult of updatet en drie punten instuurt die worden genomen om blootstelling te voorkomen, ontvangt gratis een zak stuifarme strooibloem.
    • Onder de inzenders wordt 1x een bedrijfsuitje ter waarde van €500 verloot!

Let op: De Week van de RI&E vond plaats van 17 tot en met 21 juni. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan de actie.

Week van de RI&E 2019

Van 17-21 juni vond de 5e Week van de RI&E plaats, deze keer met als thema Beroepsziekten te lijf met de RI&E. Bakkersastma en bakkerseczeem zijn twee beroepsziekten in de bakkerijsector. Deze ernstige allergische reacties ontstaan door langdurige blootstelling aan meelstof. In iedere bakkerij vormt dit een risico. Daarom moet blootstelling aan meelstof zoveel mogelijk worden beperkt.

 

Stofbeheersingsplan

Om de risico’s op blootstelling aan meelstof in kaart te brengen en maatregelen te nemen, is er een speciaal stofbeheersingsplan voor bakkerijen. Hierin zijn alle punten opgenomen om op een gestructureerde manier de maatregelen na te lopen. Download hier het stofbeheersingsplan voor bakkerijen.

Close